Realiseer het publieke welzijn van de verplichte opleiding (nieuwe taal)

Realiseer het publieke welzijn van de verplichte opleiding (nieuwe taal)

  De verplichte onderwijswet van mijn land bepaalt duidelijk dat "verplichte opleiding alle verenigde kinderen die door het land zijn uitgevoerd, en het onderwijs moet aanvaarden door het land is een openbare welvaart die de staat moet garanderen.

Implementeer verplichte opleiding, geen collegegeld, diverse vergoedingen.

"Deze bepaling geeft duidelijk de verplichte, openbare welvaart en vrij van verplichte opleiding uit. Het volkswelzijn van de verplichte onderwijs is een bepaling van de waardeori?ntatie van de verplichte opleiding, dat wil zeggen, de implementatie van het verplichte onderwijssysteem en de activiteit is niet om specifiek te bereiken acteurs., de eigen belangen van de organisatie of het sociale systeem, maar om de belangen van de hele samenleving te bereiken.

Public Welfare is zowel normatieve kenmerken van de verplichte opleiding en is ook de feitelijke kenmerken van het verplichte onderwijs en is een normatieve en feitelijke eenheid. Begrijp de connotatie van het Multifunctionele Public Welfare, om de eerlijkheid, non-profit, niet-concurrerende eigenschappen van verplichte opleiding te begrijpen. De non-profit en niet-gebruik van verplichte onderwijs zijn afgeleid van het welzijn van de publieke.

Onder het uitgangspunt van het verzekeren van de basisaard van het volkswelzijn van de verplichte opleiding, biedt het natuurpersoneel anders dan de overheid de dienst van de verplichte opleidingsfase, die gunstig is voor de uitbreiding van graden om aan de keuze van het onderwijs te voldoen. Deze betrokkenheid kan echter niet winstgevend en concurrerend zijn, anders zal het niet alleen het publieke welzijn van de verplichte opleiding hebben, maar zal leiden tot de schade van het verplichte opleiding. Effectiviteit om de volledige realisatie van het openbare welzijn van de verplichte opleiding te waarborgen, in de eerste plaats is het noodzakelijk om de onderwerp verantwoordelijkheid van partijcommissies en regeringen op alle niveaus te verduidelijken.

Verplichte educatie is gerelateerd aan de basisprojecten van de nationale kwaliteit en de toekomstige ontwikkeling van het land, partijcommissies en regeringen op alle niveaus moeten het publieke welzijn van de verplichte onderwijs zeer begrijpen en effectief beschermen, voldoende resourceveiligheid bieden, om de hoofdverantwoordelijkheid duidelijk de belangrijkste verantwoordelijkheid te verlenen Van de bescherming van de verplichte opleiding is het niet mogelijk om dit onderwerp verantwoordelijkheid op de markt te duwen of op de markt te veranderen. Ten tweede moeten we het schoolsysteem in de verplichte onderwijstatief verder verbeteren.

De sleutel tot het uitvoeren van een schoolsysteem is de relatie tussen openbare scholen en privéscholen. In het verleden, vanwege het gebrek aan het inzicht in het openbaar welzijn van de verplichte onderwijs, waren sommige plaatsen relatief relatief relatief relatief relatief losgelaten aan de primaire en middelbare scholen in de primaire en middelbare scholen van het onderwijs voor financi?le financiering of dringend uitgebreid -Kwaliteit verplichte onderwijsbronnen. Privé primaire en middelbare scholen, sommige hebben overtredingen "掐" -inschrijving aangenomen, valse propaganda uitvoeren, wat leidt tot een aantal lokale verplichte onderwijsstadia van primaire en secundaire scholen "full-time", studenten serieus fenomenen. Het perfectioneren van het schoolsysteem in de verplichte opleidingsfase is om de onderste regel van de vrijwilligerseducatie-fase vast te houden, vormt het onderwijspatroon van de co-ontwikkeling van de privéschool in de verplichte opleiding. Nogmaals, je moet een gezonde ontwikkeling van privé-verplichte onderwijs begeleiden.

In de teelt van mensen, hoe mensen te cultiveren, voor degenen die mensen cultiveren, en de privéscholen en openbare scholen mogelijk geen inhoudelijke verschillen in de leerplicht hebben. Om het onderwijsbeleid van het Partij volledig te implementeren, implementeren de fundamentele taken van het Lidshu-volk, het krachtig ontwikkelen van kwaliteitsonderwijs, strikt de leerplichtcurriculum Standaard, doorvoer en cultiveer socialistische kernwaarden bij kinderen en cultiveer de uitgebreide ontwikkeling van moraliteit Pismischers en opvolgers.

Sommige privéscholen hebben een fenomeen die niet voldoet aan de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen, en het onderwijsonderwijs moet worden beheerst, en ze moeten onderwijsonderwijs en schoolecologische omgevingen cre?ren die gunstig zijn voor de gezonde groei van kinderen. Samenvattend is het principe van hechting aan het volkswelzijn van de verplichte opleiding de levendige manifestatie van socialistische aard van het onderwijs in mijn land. Het is een onvermijdelijke vereiste om zich te houden aan de socialistische scholing. Tegelijkertijd is het belangrijk om te zien dat mijn land een educatief groot land is, veel mensen in het verplichte opleiding, tussen de regio, stedelijke en landelijke gebieden, en de kwaliteit van het verplichte onderwijs tussen het verplichte onderwijs en het publiek Welzijn van verplichte opleiding is een langetermijnproces. (De auteur is de decaan van het onderzoeksinstituut van Tsinghua University Education, de Reporter Wu Yue Editory Editoration (Editor: Yang Guangyu, Hu Yongqiu) Delen Laat meer mensen zien.