Uitvoerig hervormingen verdiepen – China markeerde de weg naar nieuwe hoogten

Uitvoerig hervormingen verdiepen – China markeerde de weg naar nieuwe hoogten

"In de wortels van de overwinning Alexander’s, kunnen mensen altijd Aristoteles.

"Voor ontwikkeld in China, de hervorming en wat het betekent, wat de hervorming heeft een nieuwe propositie geproduceerd? Sinds de partij 18, de gehele partij en de samenleving hebben gewacht op hervorming van de CPC-Centraal Comite wordt genomen, en kijken uit naar het bevorderen van de hervorming van epistemologie , methodologie.

Hoe de hervormingen voort te zetten is niet alleen een noodzakelijke voorwaarde voor duurzame en gezonde ontwikkeling te bereiken, maar ook een toekomstige grote projecten met betrekking tot China, of een directe test van de mogelijkheid om te regeren.

"Er is geen hervorming en openstelling, is er geen Chinese vandaag, morgen zal er geen China", "zonder het invullen van de hervorming en openstelling alleen wanneer uitgevoerd."

2012 07-11 december, de partij 18 sluiting minder dan een maand, secretaris-generaal Xi Jinping kwam tot de voorhoede van de hervorming en openstelling, Guangdong onderzoek; spoedig na terugkomst van Guangdong, 31 december 2012, de algemene secretaris Xi Jinping gehost The tweede Politbureau gezamenlijke studie, het thema onwankelbaar duw hervorming en opening. Met kameraad Xi Jinping als algemeen secretaris van de CPC-Centraal Comite, van historische ervaring en zeer praktische behoeften, de zeer uitvoerig begint te verdiepen hervormingen geplaatst in een belangrijke positie, geselecteerd door volledig hervormingen om nieuwe historische Pass breken verdiepen, is het te hopen aan het rijden golven Chinese schip naar voren, op zoek naar een meer open water, want de steeds veranderende kaart van de wereld, om een meer solide basis te bouwen.

Aangezien de partij 18, Xi Jinping, algemeen secretaris rond de uitgebreide verdiepen hervorming maakte een serie van briljante expositie, de vorming van een "alomvattende verdiepen hervorming begrip" diep beantwoord waarom zou volledig hervormingen verdiepen en hoe volledig hervormingen en andere belangrijke theoretische en praktische vraagstukken te verdiepen, vooral in het tijdperk van de stahoogte, de multi-angle, volledige gamma van het theoretische denken te hervormen, start een nieuwe reis volledig te verdiepen hervormingen.

Derde plenaire vergadering van 18 diepgaande analyse van de belangrijkste theoretische en praktische aspecten van de hervorming, ontwikkeling en stabiliteit tegenover verduidelijking van de betekenis van de uitgebreide verdiepen hervorming en de toekomstige richting van de partij, naar voren gebracht de leidende ideologie van uitgebreide verdiepen hervorming, doelstellingen, taken, belangrijk principes, toont de nieuwe blauwdruk voor een uitgebreide verdieping van de hervorming, nieuwe visie, nieuwe doelen, rationele verdeling van de verdieping van de hervorming van de strategische focus, prioriteiten, de belangrijkste richting, werkingsmechanisme, voortstuwing en dienstregelingen, routes, het samenbrengen van een uitgebreid verdiepen hervorming van de nieuwe idee?n van de nieuwe rechter, nieuwe initiatieven, de vorming van een reeks grote theoretische doorbraak en hervormingsbeleid, is uitgegroeid tot de wetenschappelijke richtlijnen en actieprogramma van onze partij in de nieuwe historische uitgangspunt en volledig hervormingen te verdiepen.

Zoals commentatoren woorden, China’s hervormingen en de openstelling van 30 jaar van de geschiedenis heeft zijn eigen logica en de logica van de ontwikkeling, en het knooppunt belang is vier keer de resolutie of de beslissing van de Derde Plenum van de formatie. In 1978 de derde plenaire zitting, het markeren van de offici?le lancering van de hervorming en openstelling.

1984 Derde plenaire vergadering van de partij 12, markeren het begin van de economische hervormingen in China in het algemeen. 1993 derde plenaire zitting van de Veertiende partij, het markeren van de hervorming en openstelling heeft een nieuw tijdperk systeem ingevoerd.

Volgens deze logica verandert de logische ontwikkeling en institutionele hervormingen, de partij 18 Derde plenaire zitting van het "CPC Centrale Commissie een aantal belangrijke kwesties met betrekking tot Uitvoerig verdieping van de hervorming", geeft aan dat China een "alomvattende verdiepen hervorming," de nieuwe fase is ingegaan .

Een nieuwe fase van uitgebreide verdieping hervormingen, moeten we eerst begrijpen dat de "status" van de hervorming.

"Hervorming en openstelling is de sleutel om een truc te beslissen over het lot van het hedendaagse China, maar ook besloten om een belangrijke truc ‘tweehonderd jaar’ doel te implementeren, het realiseren van de grote verjonging van de Chinese natie.

"Hervorming en openstelling van de partij bij de mensen van alle nationaliteiten in het nieuwe tijdperk te leiden onder omstandigheden van grote nieuwe revolutie, is van de meest kenmerkende Chinese kenmerken, het is om het lot van het hedendaagse China van vitaal belang voor de partij en de mensen van de oorzaak vast te stellen belangrijke stappen in te halen met de tijd magische wapen.

Deze "vier is" volledig toont aan dat onze partij voor de hervorming en open te stellen voor een diepgaand begrip van de strategische betekenis van de ontwikkeling van China te bevorderen, is de fundamentele basis voor een volledige verdieping van de hervorming. Een nieuwe fase van uitgebreide verdieping hervorming, de sleutel is om de hervorming van het begrijpen "volledig te zijn."

Sinds 1978 heeft China’s hervormingen en de openstelling van geleidelijke aanpak ondergaan, van het lokale tot het volledige van kwantitatieve naar kwalitatieve ontwikkeling proces, zijn er periodieke, cumulatieve, historische veranderingen geweest. Uitgebreide verdiepen hervorming, uitgebreide wie moet co?rdineren om hervormingen op verschillende gebieden te bevorderen, moeten we moeten in totaal het doel, maar ook om de hervormingen in verschillende gebieden ultieme antwoord is voor wat te bevorderen, wat voor soort vragen aan de algemene krijgen resultaat. Als algemeen secretaris Xi Jinping wees erop :. "Het project is zeer ambitieus, niet stukje bij beetje aangepast, fragmentatie reparatie niet werkt, we moeten hervormen en te verbeteren totale systeem, is de hervorming op diverse terreinen en een verbeterde koppeling en integratie" Deze belangrijke exposities, onthult de fase kenmerken van uitgebreide verdiepen hervorming, het weerspiegelt onze partij het begrip van de verdieping van de hervorming en systematisch.

Een nieuwe fase van uitgebreide verdieping hervormingen, moeten we de hervorming van het begrijpen "gids." Een filosoof zei, als u begint met de bevestigend, wordt de kwestie gebonden is aan eind, als u begint met de kwestie zal eindigen in zekerheden.

We Chinese communisten revolutie, de bouw en de hervorming en gearresteerd, is altijd geweest om de praktische problemen in China op te lossen.

We kunnen zeggen dat de hervorming wordt geproduceerd door de geforceerde problemen, maar ook voortdurend problemen op te lossen verdiept.

Vandaag de dag moet uitgebreide hervorming zo’n sterke "probleem bewustzijn" te grote problemen geori?nteerde en de focus op de belangrijkste onderwerpen voor verder onderzoek denken, de inspanningen om de afwikkeling van een reeks van de uitstaande tegenstrijdigheden en problemen waar we voor staan in ontwikkeling te bevorderen vereisen. Het kan worden gezegd, omdat de partij 18, "hervorming" van de bekende woorden, werd verwezen naar een hoger niveau, krijgt meer betekenis, injecteren groter momentum.

Onder begeleiding van "alomvattende verdieping hervorming" -strategie, lang hard pushen om de bus hervorming, begonnen te verplaatsen, dat stedelijke en landelijke huishouden registratie systeem, om het ijs te breken, veel administratieve goedkeuring items, of te annuleren …… decentralisatie gerichte hervormingen in vele jaren van vooruitgang te bevorderen een sterke, tegenstrijdige belangen van sommige diepgewortelde geleidelijk doorbraak, meer en meer mensen echt voelen wat wordt genoemd "ijzeren greep heeft een stempel, opstapje verblijf in India", wat zal zijn " de meest overtuigende actie", wat is ‘voor de hervorming van de mensen.’

Reform, omgezet in het oog springende label uitspraak, gecondenseerd in de grootste tijdperk van consensus, die belast is met het welzijn van miljoenen mensen dromen.